kleur – kleurer – kleurst

wright_no1

coloro2

lauren_no3

De Instagram top 3 van Claudi: lets’ talk about colour

  1. Brittany Wright maakt prachtige kleurcomposities met verrassende ingrediënten: smeltende ijsjes, paarse groente of een kleurenwaaier van mango’s. Op haar instagram account vind je veel smakelijke inspiratie, haar shop is een soort snoepwinkel!
  2. Bij Coloro gebeurt iets heel spannends: er wordt een kleur aan ons voorgesteld met de rgb nummers en een naam. Dan volgt een serie prachtige beelden, verzameld van andere instagram accounts met deze kleur in de hoofdrol. De serie sluit af de kleur in al haar tinten, zoals hier boven de tinten van ‘mayam gold’. Niet te volgen, mijn verhaal? Gewoon even kijken dan begrijp je wel waarom ik het zo indrukwekkend vind. Op de website van Coloro nog veel meer kleur.
  3. Lauren Wager geeft regelmatig een kleurpalet cadeau. Stijlvol, rustig, inspirerend. Ik bezoek de instafeed van Lauren graag. Om mezelf wat kleur cadeau te doen. Lauren heeft pas geleden ook een boek over kleur en styling uitgebracht: ‘Palette Perfect’.
  4. credits van dit beeld uit Lauren Wager’s feed: bloemen: @soilandstem styling: @byallegra foto: @jacquelyn_hayward

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!