Disclaimer

Hey hoi, wat goed dat je even verder kijkt en op onze disclaimer bent uitgekomen. Hier vertel ik je meer over de manier waarop wij werken zodat jij, als lezer, weet waar je aan toe bent als je onze artikelen leest.

Wat voor soort artikelen kun je bij ons lezen?
Je vindt op GUMCLUB.nl persoonlijke stukken, journalistieke stukken, opinies en interviews, maar ook sponsored stories. De sponsored stories worden door onszelf opgemaakt en geschreven, waardoor je in veel gevallen ook in deze artikelen persoonlijke content tegenkomt die op onze eigen ervaringen berust.

Waarom maken we ook gebruik van sponsored stories?
Dat is eigen heel simpel. Wij stoppen veel tijd in GUMCLUB.NL om alles wat ons inspireert met jullie te delen. Ook maken wij maandelijks kosten om de GUMCLUB in de lucht te houden. Ook willen we zo nu en dan eens een nieuwe tube verf kopen of een inspirerend boek (daar kunnen we jullie dan weer vanalles over vertellen. Dat alles zorgt ervoor dat ook wij soms commercieel moeten zijn. Met de sponsored stories en affiliate links (zie ook de paragraaf een stukje hieronder) die we schrijven en gebruiken verdienen wij wat geld en blijft het mogelijk om GUMCLUB.NL te onderhouden. Zo kunnen we leuke content voor jullie blijven schrijven!
Heb je als bedrijf interesse in het laten schrijven van een sponsored story? ( Lees meer op onze pagina over adverteren.) Mail dan naar hallo@gumclub.nl, dan kunnen we kijken of en hoe we samen een artikel kunnen opstellen.

Hoe herken je ze?
Zodra wij een sponsored post of review schrijven van een product dan vind je dat in de tekst van het artikel terug. We zullen op dat moment bijvoorbeeld vermelden dat we een product hebben gekregen om het uit te testen, of dat we een samenwerking hebben voor dit specifieke artikel. Bij een samenwerking kan het gaan om een barterdeal (we hebben een product in ruil gekregen of hebben een accommodatie bezocht om daar over te schrijven). Daarnaast kan het zijn dat ervoor betaald is door de klant.
Aan het eind van het het artikel staat dan: > dit artikel is in samenwerking opgesteld.

We houden het eerlijk
Het bovenstaande heeft in géén enkel geval effect op het artikel wat we schrijven. Het is heel simpel…. als we schrijven, dan staan we achter het product of achter de samenwerking. Soms hebben we een aantal kritische aandachtspunten die we beschrijven, ook die vind je dan terug, die houden we zeker niet achter. Zijn wij écht niet tevreden over een samenwerking, dan kiezen we er in overleg met onze klant wel of niet bewust voor om niet te publiceren. Je zal hier dus nooit een artikel van onze hand vinden over een product of een samenwerking waar wij niet eerlijk over kunnen communiceren. Dan schrijven we namelijk niet.

Review producten
Op GUMCLUB.nl verschijnen regelmatig reviews. Wij geven (graag!) onze mening over producten die wij door producenten en webshops opgestuurd krijgen. Het opsturen van een product is echter géén garantie voor een review. Reviewen we wel; dan geven we onze eerlijke mening. Voor het aanvragen van een review kan je contact met ons opnemen.
Reviews worden geschreven door een van de auteurs of gastbloggers van de GUMBLUB. Reviewproducten sturen wij niet retour maar blijven in het bezit van de persoon die de review geschreven heeft.

Affiliate links
Affiliate links zijn links naar een bepaalde website waar je het product kan vinden waar we het over hebben. Uiteraard zodat je weet waar je het product kan vinden. Bloggen wij bij-voorbeeld over Etsy, dan zal je in dat artikel een affiliate link vinden. Mocht jij via die link een bestelling plaatsen, dan krijgen wij een kleine commissie. Daar willen we je dan uiteraard voor bedanken! De prijs die jij betaald voor het product blijft hetzelfde, ongeacht via welke link je besteld, dus super fijn als je ons dat kleine zakcentje gunt. Bestel je niet via die link? Even goede vrienden hoor!

Voorbehoud artikelen
De website van GUMCLUB is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Er wordt veel zorg besteed aan een zo compleet en actueel mogelijk aanbod van informatie op verschillende vlakken. Ondanks dat we heel zorgvuldig zijn kan het voorkomen dat een publicatie onbedoeld niet volledig of correct is. De GUMCLUB en haar auteurs kunnen daar echter niet voor aansprakelijk gesteld worden. Ook niet voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op deze website aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Auteursrechten
Deze website is het exclusieve eigendom van de GUMCLUB. Verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie door derden is niet toegestaan zonder nadrukkelijke toestemming van ons. Bij het gebruik voor informatieve doeleinden gaan we ervan uit dat de bron GUMCLUB en de vermelding naar de website worden opgenomen.
Daar waar GUMCLUB.nl met het gebruik van een tekst dan wel afbeelding inbreuk maakt op het auteursrecht van een derde is dit onbedoeld. De vermeende rechthebbende wordt in dat geval verzocht contact met ons op te nemen zodat we dit kunnen corrigeren.

Auteursrecht op afbeeldingen
Ook onze afbeeldingen worden met zorg gekozen.Wij gebruiken eigen beeldmateriaal, gemaakt door de GUMCLUB oprichters of haar gastbloggers, waar auteursrecht op berust. Indien wij ander beeldmateriaal gebruiken dan bovenstaande dan zullen wij een bronvermelding noteren. Bij onrechtmatig gebruik van ons eigen beeldmateriaal zullen wij stappen ondernemen.

Privacy
Wij hebben een Privacy Verklaring opgesteld, die je hier kunt bekijken.

Algemene voorwaarden
Ook hebben wij Algemene Voorwaarden opgesteld, die je hier kunt bekijken.

Heb je vragen over de disclaimer. Stuur dan gerust een mailtje naar ons via hallo@gumclub.nl