gespot: papierliefde

picasso_pop_gespot.1
kever_gespot2.

Claudi blijft altijd een grote liefde voor papier houden. Je kan er zoveel meer mee dan alleen op tekenen. Kijk maar eens naar deze papieren schoonheden:

  1. Picasso in een kleurrijk pak in je werkkamer? Lijkt me een fantastisch idee. Geen Picasso fan? Louise Burgess maakt meer: je kan in haar webshop wini tap een Warhol, Kahlo of compleet papieren circus kopen.
  2. Fascinerend die kasten met opgeprikte kevers en vlinders. Maar ook een beetje eng. En behoorlijk sneu voor die beestjes. Je kunt deze grote blauwe kever in je brievenbus krijgen. Gewoon te bestellen bij Store without a Home. Je moet de kever wel nog in elkaar zetten maar dan blijft die ook voor altijd bij jouw op de muur. Behoorlijk tof.
  3. Altijd goed! Een papieren boeket uit de prachtige collectie van Jurriane Matter: als bedankje voor de juf of meester, zomer en winter, voor je buren die twee weken op de kat letten, voor jezelf.

foto op de homepagina bij de rubriek ‘gespot’ is van Jurianne Matter.

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!