Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De startdatum voor GumClub is 26 mei 2018

Disclaimer website
Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website www.gumclub.nl
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Gumclub zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Gumclub garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Gumclub wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten
Op de website de Gumclub staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door de Gumclub niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken
Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Gumclub. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

beeldmateriaal
We plaatsen regelmatig werk van kunstenaars, illustratoren of andere beeldmakers. We hebben toestemming -of ons voldoende ingezet om van de betreffende maker – toestemming te krijgen om het werk te delen. We streven altijd de juiste naamsvermeling na. Mochten er fouten of ommissies zijn kan dit aangegeven worden via hallo@gumclub.nl. We zullen het binnen 3 werkdagen corrigeren. Alleen in onze vakantieperiode (augustus) kunnen we niet garanderen binnen de 3 dagen te reageren en handelen.
Het is geenzins toegestaan materiaal van derden te copieeren of delen. De Gumclub is niet de juiste instantie om toestemming voor het delen van werk van derden te vragen.

Beeldmateriaal gemaakt door Claudi Kessels, Jaqueline Storm en Valesca van Waveren, de oprichters van de Gumclub mag alleen gedeeld of gebruikt worden na schriftelijke toestemming van deze.

Wijzigingen
Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Vragen
Wij willen een open magazine zijn waarin zoveel mogelijk vragen aan bod komen. Mocht je een vraag of interessant onderwerp hebben voor Gumclub dan kun je ons mailen. We kunnen helaas niet iedereen individueel uitgebreid terugmailen met antwoorden. Wanneer het onderwerp voor meerdere illustratoren interessant is, dan behandelen we het graag een keer op deze site. De meeste onderwerpen komen aan bod bij de FAQ, de index of op een van de meetings.

Verwerkingstijd
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst bij de Gumclub, dan volgt correspondentie over een persoonlijk te maken afspraak binnen 3 werkdagen. Uitgezonderd in augustus, dan kunnen we geen reactie binnen 3 dagen garanderen, maar we zullen wel ons zeker inzetten om het correct en tijdig af te handelen.

Betalingen
Betalingen naar de Gumclub gaan via Paypal en zijn inclusief BTW. De Gumclub is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor producten van anderen waar op de Gumclub naar verwezen wordt. Betalingen van deze laatste producten gaan volgens het beleid van de desbetreffende partijen.
Afzeggingen
Wanneer je een betaalde afspraak hebt gemaakt met de Gumclub, en je wilt deze afzeggen, dan dien je dit minimaal 24 uur van te voren te doen. Je ontvangt dan een restitutie van de Gumclub of we maken een nieuwe afspraak.
Zeg je de afspraak op de dag zelf af, dan zijn wij genoodzaakt de helft van het bedrag van de afspraak in rekening te brengen.
Persoonsgegevens
Persoonsgegevens staan alleen op onze computers (te weten Jaqueline Storm – Badhoevedorp, Valesca van Waveren – Amsterdam, Claudi Kessels – Amsterdam) en worden niet doorgegeven aan derden en worden alleen gebruikt voor persoonlijke communicatie en belastingaangifte (zie privacy verklaring). De gegevens zijn alleen intern op onze computers te vinden, en worden op verzoek ook weer verwijderd.

We gebruiken een plugin van google analytics om het verkeer naar en van onze website in de gaten te houden. We proberen aan de hand van deze gegevens de inhoud van onze website te verbeteren en beter af te stemmen op de interesses van het publiek.