GUMCLUB Instagram Challenge

picasso_pop_gespot.1
kever_gespot2.

Onze eerste Gumclub Instagram Challenge was: doe iets met een gum. En ooooh, kijk toch eens…. Deze sympathieke tekenvriend was in goede handen bij jullie! Wat een superleuke inzendingen: dank jullie wel voor het meedoen deze challenge! Hier istie dan: onze top 3.

  1. Gertie Jaquet heeft ons echt zooo verwend met haar gummen. Meerdere meer-dan-leuke inzendingen, dus dat was nog moeilijk kiezen! Maar met dit vrolijk zwaaiende gum-mannetje, gestempeld met: gum, was het liefde op het heerste gezicht! Wij waren natuurlijk sowieso al fan van Gertie, want zij is een ware haar mooie illustraties zijn onlosmakelijk verbonden met gum!
  2. En deze dan. Kill your darlings! van Renske Jurriëns Het bijschrift van Renske bij deze Instapost was: “Tijdens mijn opleiding Journalistiek voor Academici kreeg ik het schrijfadvies “kill your darlings”. Dat advies probeer ik ook toe te passen als ik teken: gummen, weglaten, nog meer gummen. Maar wat is dat moeilijk! De Gumclub Instagram Challenge van @gumclub.nl zette me aan het denken. En nu weet ik het zeker: hoe meer we gummen, hoe beter. Sterker nog, doe mij maar ‘n automaat vol gummen!” Daar stemmen wij dus dik mee een: Gummen maar!
  3. Draw.a.lily was er als een van de allereersten bij met haar inzending voor deze challenge, waarbij de gum ineens een gebouw is geworden. De vrijheid die ze laat zien door om gewoon letterlijk OP haar gum te gaan zitten tekenen maakte een onuitwisbare indruk!

De maand juli wordt HEET! En dat vraagt om IJS! De Instagram Challenge voor deze maand is daarom: ijs. Post jouw ijsjes-beeld voor 31 juli op je eigen Instagram-account en voorzie het van de hashtag #ijs én tag je ons ook met @gumclub.nl? Dan weten we zeker dat we geen ijsje over het hoofd zien. Op 1 augustus laten wij dan onze drie favoriete inzendingen zien. Hier op de site, maar ook op ons Instagram-account en onze Facebook-pagina. Let’s gum!

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!