Fijne filmpjes van Handsome Frank

Handsome Frank is een agentschap om jaloers op te worden, vindt Claudi. Het heeft de leukste naam én haar held Jean Jullien is bij dit agentschap aangesloten.

Op Vimeo heeft Handsome Frank onder de noemer A little film about… een serie filmpjes gepost waarin verschillende illustratoren iets vertellen over hun werk en over zichzelf.
Iedere korte film heeft een andere stijl. Mijn favoriet is het filmpje van en met Jean Jullien. Het is fijn om naar zijn stem te luisteren met dat charmante Franse accent. Hij heeft bovendien verrassende dingen te zeggen over zijn werk, zijn ideeën en materiaalkeuze.

There is something very sincere about a brush

De filmpjes duren maximaal vijf minuten en vormen dus een heerlijk tussendoortje als je even vast zit of pauze nodig hebt. En als je Malika Favre dan hoort zeggen dat ze wel acht uur achter elkaar kan werken, ga je zelf ook weer heel snel aan de slag.

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!