GUMCLUB challenge van juli: IJS!

gumclub illustratie challenge_ ijs_gertiejaquet
gumclub illustratie challenge_ ijs_mi.ontwerp
gumclub illustratie challenge_ ijs_ikbenbaukje.nl

We zeiden het al: de maand juli wordt HEET! Maar het werd zelfs de zonnigste juli ooit gemeten. Daarom waren er HEEL VEEL IJSJES nodig.Genoeg inspiratie dus voor onze tweede Gumclub Instagram Challenge: doe iets met een ijs. En wat een smakelijk kleurenpalet leverde dat op. Hier istie dan, een dagje trager dan gepland maar toch: onze top 3.

  1. Gertie Jaquet Ja sorry hoor. WEER Gertie Jaquet op 1! Dit is toch gewoon TE leuk?! Heerlijk al die ijsbolletjes van gum, dan kan je nog eens kiezen welke smaken je dit keer zin in hebt. Nog veel meer leuke ijsjes en andere illustraties op haar Instagram account. En wie is er nog naar haar zomerworkshop geweest? Misschien wil je er een verslagje van doen voor onze rubriek ‘Bij de les’? Of als je het gemist hebt, check deze link voor toekomstige workshops.
  2. “It’s time to start something new and trust the magic of new beginnings.” – Meester Eckhart. Deze inspirerende tekst staat er bij het profiel van Emmy van Dijck-Maessen aka Mi.ontwerp. Op haar Instagram account volgen we haar creatieve reis waarin ze verschillende toepassingen en media uitprobeert. Deze ijsjes hebben een heerlijk zomerskleurenpalet, maar ze heeft bijvoorbeeld ook een versie met gouden stempelinkt gemaakt.
  3. Een Raket is toch ook nog altijd wel een soort icoon van ijspret! Heel even voel je je weer kind als je zo’n ijsje eet. En hoe heerlijk zijn de tekeningen van Ikbenbaukje.nl daarbij! Lang leve lekker directe lijntekeningen, bikini’s en mega-raketten op het strand. Hoera! Bekijk hem toch vooral ook nog even op haar Instagram account, want het topje van het ijsje paste niet in het vierkantje hier.(Woeps!)

De maand AUGUSTUS vraagt om een frisse duik! De Instagram Challenge voor deze maand is daarom: ZWEMMEN. Denk aan: bikini’s, badpakken, badmutsen, surfers, patronen voor op zwembroeken, opblaasbeesten, en: 101 manieren om water te tekenen (van levensecht tot simpel golfje). Post jouw zwem-beeld voor 31 augustus op je eigen Instagram-account en voorzie het van de hashtag #zwemmen én tag je ons ook met @gumclub.nl? Dan weten we zeker dat wij als badmeester niks over het hoofd zien. Op 3 september laten wij dan onze drie favoriete inzendingen zien. Hier op de site, maar ook op ons Instagram-account en onze Facebook-pagina. Let’s gum!

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!