Masterclass illustratie: voorbij het zwarte gat

Voorbij-het-zwarte-gat_social-media-formaat_Margriet-Osinga-Illustratie_2_web
Waar begin je met het opstarten van je carrière, vers afgestudeerd aan de kunstacademie of al enige tijd zwevend in het zwarte gat? Wat kun je doen om subsidies, illustratieprijzen en meer werk binnen te halen? Wat is de kunst van de juiste profilering bij opdrachtgevers? En hoe ontwikkel je naast je artistieke kwaliteiten ook zakelijke voelsprieten? Een avond voor beeldmakers over hedendaagse beeldcultuur, ondernemerschap en inspiratie georganiseerd door Hard Hoofd en Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Het complete programma vind je in de agenda van Pakhuis de Zwijger. Om een paar dingen te noemen: er zal een gesprek zijn tussen een beeldredacteur (Lisa Klaverstijn, Volkskrant), illustrator (Anne Stalinski) en Gioia Smid (van de Fiep Westerdorp Foundation) over de relatie tussen opdrachtgever en illustrator, tips en tricks door Nastia Cistakova en een vraag en antwoord met Kelvin Yiadom (van onder andere het dutch rap alphabet).

Aanmelden voor deze avond kan via Pakhuis de Zwijger.

Je kunt ook een portfolio gesprek aanvragen (via gert@bno.nl.) met o.a Aad Goudappel, Marlies Visser of Annabel Keizer. De portfolio gesprekken zijn voorafgaand aan het programma. Voor de portfolio gesprekken schrijf je in door te mailen naar gert@bno.nl. Doen!

waar: Pakhuis de Zwijger – Piet Heinkade 179 – Amsterdam
wanneer: maandag 25 november – 20.00 uur
hoeveel: pay as you like

illustraties: Margriet Osinga

Kijk voor meer informatie, andere interessante exposities en workshops op onze kalender.

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!