gespot: back to school

sept_1_rugzak
sept_2_postits

Terug naar school? Het wordt toch leuker als je een fijne lunchtrommel in een stoere rugzak kan stoppen en je to-do’s op een vrolijke post-it. Wij werden hebberig van deze mooie spullen.

  1. Een stoere rugzak waar je boterhammen met kaas heel veilig zijn, yep die wil ik zelf ook. Dit exemplaar is van Petit Monkey en gemaakt van oude PET-flessen. ‘Plastic flessen worden gerecycled, versnipperd en tot garen gesponnen om de stof te weven’, zo lees je op de website van één van mijn lievelingswinkels: Ps Ik hou van jou.
  2. Fijn toch als je een beetje kan lachen om je lijstjes en herinneringen? Op een andere favoriete online winkel Ohhh Deer vind je veel meer leuks. Deze toffe haaien zijn van Hello ! Lucky.
  3. Een prachtig schrift met illustratie van Elodie Nouhen is één van de pareltjes uit de serie Lovely Paper van Djeco. In de binnenkant van dit schrift op iedere pagina ook een kleine illustratie. Te koop in Nederland via deze website.

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!