Keukentafelsessie

DE KEUKENTAFEL ZIT VOL! Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze eerste keukentafelsessie, maar er komen er nog meer! Via Instagram kun je hierover op de hoogte blijven. Zien we je de volgende keer?

We missen een kantine, een koffiemachine … een plek waar je andere creatieve ondernemers kan ontmoeten en praten over je werk. Daarom willen we Keukentafelsessies organiseren: een ochtend waar je andere creatieven kan ontmoeten, vragen kan stellen over je onderneming of ideeën kan uitwisselen. We nodigen je daarom ook graag uit voor donderdag 17 januari aan onze keukentafel.

Waarom dit initiatief?

We hopen dat we op deze ochtenden een gezellige maar waardevolle uitwissing ontstaat tussen verschillende creative ondernemers. Een ochtend waar je:

  • (nieuwe) creatieve mensen ontmoet
  • een frisse kijk op je werk of carrière krijgt
  • er ruimte is om ideeën en vragen uit te wisselen over het ondernemerschap
  • advies kan geven en krijgen over je werk, portfolio, timemanagement, acquisitie, enzovoorts
  • je boordevol ideeën, inspiratie en motivatie weer naar buiten gaat.

Als je zelf nog ideeën of vragen hebt over de invulling van één van deze ochtenden horen we het natuurlijk graag. We maken een lekkere kop koffie en thee voor je, halen wat lekkers en zullen ook proberen sturing te geven aan de gesprekken. We hopen dat het vooral een uitwisseling wordt: we zullen geen cursus of lezing geven.

Wanneer en waar is de eerste Keukentafelsessie?

De eerste is donderdag 17 januari van 9.30 – 11.30 op de Hogeweg 130 (chocolaterie). Bij Claudi aan de keukentafel. Leuk als je erbij bent!

Voor de eerste Keukentafelsessie is het theme: acquisitie. Als je je hebt ingeschreven krijg je van ons een formulier met punten die je kan doen ter voorbereiding.

Voor wie is deze keukentafelsessie geschikt?

Voor iedereen die een creatieve onderneming heeft en behoefte heeft om met anderen te praten over het ondernemerschap. We organiseren het vanuit de Gumclub -met twee illustratoren- dus over ‘illustratie’ zullen we het veel hebben. Maar als je bv keramiek maakt, eigen tassenlabel hebt of in de kunstsector werkt ben je natuurlijk ook van harte welkom.

We willlen graag dat iedereen zijn zegje kan doen daarom lijkt ons een groep van maximaal 8 personen ideaal. Dus wil en kan je erbij zijn: geef je snel op.

Bijdrage?

We denken en hopen dat deze uitwisseling heel waardevol is en vinden het dan ook erg leuk om deze te organiseren. Maar we willen ook dat de Gumclub kan blijven bestaan en draaien, daarom vragen we €10,00 voor deelname. Je krijgt koffie, thee. sap, wat lekkers en veel nieuwe ideeën, inspiratie en motivatie!
keukentafelsessie Claudi
Opgeven kan via Gumclub Advies / keukentafelsessie.

hartelijke groet, Nicola Kloosterman, Valesca van Waveren en Claudi Kessels.

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!