En hier is… onze gastcurator Nicola Kloosterman!

De Gumclub loves gastcuratoren! Daarom zijn we van plan om zo vaak mogelijk iemand uit om ons (en jullie!) te vertellen wat hij of zij echt helemaal geweldig en inspirerend vindt. Onze gastcuratoren hoeven trouwens geen illustrator te zijn, als ze maar een geweldige goede smaak hebben, op de hoogte zijn van alles wat mooi is en zelf fantastisch werk maken. Nicola Kloosterman, de vrouw achter Oh de collage, voldoet ruimschoots aan al onze voorwaarden. Kijk zelf maar.

Nicola Kloosterman (Johannesburg, 1976) knipt, kadert en herschikt onder de naam Oh de collage gevonden beeldmateriaal tot nieuw beeld met een nieuw verhaal. In haar meest recente serie Shadowplay zoekt zij na een heftige ingreep naar een nieuw balans.

Nicola’s betoverende beelden waren al te zien in de Nederlandse editie van Elle, de Britse  Vogue, Lula Japan en de Franse krant Le Monde. Ze exposeerde onder meer in Amsterdam en Londen.  Meer werk van Nicola zien? Neem een kijkje op haar website, bij galerie Gas of volg haar op Instagram. En houdt ook onze eigen site in de gaten, want volgende week laat Nicola ons dus alles zien wat we absoluut niet mogen missen.

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!