Opdracht afgekeurd? Mail ‘m ons en maak kans op de Gouden Gum!

Balen! Ben je er zo van overtuigd dat je iets prachtigs hebt gemaakt, wordt je ontwerp afgekeurd…

We’ve all been there, meerdere keren. En telkens zit er niks anders op dan je kwast of Wacom-pennetje maar weer op te pakken en opnieuw te beginnen. Part of the job, tenslotte. Maar soms (oké, heel vaak) is die afgekeurde illustratie toch echt te mooi om in de (digitale) prullenbak te dumpen. Maar ja, wat moet je er anders mee? Nou, insturen voor de Gouden Gum dus!

Mail ons je prachtige, maar afgekeurde ontwerp, want wij kiezen en tonen maandelijks de Gum van de Maand. En aan het einde van het jaar kiest een professionele jury het allerbeste afgekeurde idee en krijgt de winnaar krijgt de Gouden Gum. Voor op de schouw, naast je Gouden Penseel.

Vier je afwijzingen en mail je beste afgekeurde ontwerp naar
hallo@gumclub.nl

Natuurlijk blijven we wel beschaafd en noemen we geen klanten bij naam (we willen tenslotte niet jouw of ons eigen graf graven). Maar misschien is het toch slim om een afgekeurd ontwerp van een tijdje terug in te sturen. Gewoon, voor de veiligheid. En vertel je ons ook even waarom je ontwerp werd afgekeurd? Rennen wij alvast naar onze mailbox.

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!