Gespot: een roedel honden

gespot_2020_maart_tomdraws

gespot_2020_maart_karin

gespot_2020_maart_arina

Ik heb een hondje op mijn bureau. Een heel gaaf houten hondje: een beetje in de stijl van een ledenmaten pop. Alleen is deze hond niet zo flexibel. Je kan deze houten hond een beetje bewegen: staartje kwispelt vrolijk en de oren flapperen van omhoog naar omlaag. Niet echt een goed model dus om te gebruiken om na te tekenen. Maar dat is niet erg. Dit houten hondje maakt me blij. En in deze gespot drie producten met een hond in de hoofdrol waar ik een grote glimlach van krijg.

  1. Tom Bingham maakt krachtig werk in bijzondere kleuren. Op zijn website zag ik dat Tom onder andere regelmatig voor het Wunderdog Magazine werkt. En verder heeft Tom een Estyshop met de naam Tom Draws Dogs. Nice to meet you: Mr T. Dog! En wat een geweldige karaktervolle honden kun je bij Tom Draws Dogs vinden. Ik zou wel één van deze whippets op mijn jas willen pinnen. En als ik dan even doelloos wil rondlopen in de stad, zeg ik: ‘even de whippet uitlaten’. Werk van Tom Bingham kun je ook volgen op zijn instagram account.
  2. Deze leuke hond mag natuurlijk bij mij op de bank. Of er boven. De print van de hond dus. De print is te koop op A5 formaat in Karin Bijlsma’s Etsy shop. Daar vind je nog veel meer werk in Karin’s stijl. Karin heeft een goed oog voor styling (ook in haar werk. Kijk maar eens naar dat kussentje of die twee schilderijtjes op deze print) en weet een soort rust te creëren, die ik heel prettig vind. Wil je Karin volgen? Dat kan! Op haar instagram account plaatst Karin regelmatig nieuw werk
  3. Wat een leuk onderwerp voor een zine: ‘Some dog that I like‘. Deze titel zet mij meteen aan het nadenken en het is dan ook heel leuk om te zien welke honden in het zine van Andrina Manon terecht komen. En hoe! Want ieder portret uit Andrina’s honden zine lijkt uit een eigen verhaal te zijn gelopen. Deze uitgave is te koop in Andrina’s Etsy shop. Het instagram account van Andrina Manon staat bomvol lieve illustraties, dus zeker een bezoekje waard.

Foto- en afbeelding credits: Tom Bingham, Karin Bijlsma en Andrina Manon

En dan nu toch ook een foto ‘van mijn eigen hond’. Deze is ook ooit uit een Etsy shop komen aanwaaien.

gespot_maart_hond1

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!