Gespot: de mooiste keramische paletten (waterverf maand)


winkels_gespot_gumclub2

Werken met waterverf is nog fijner met een mooi keramisch palet. Ze zijn makkelijk schoon te maken en liggen vanwege hun gewicht stabiel op tafel. Wij hebben voor jullie deze supermooie handgemaakte exemplaren gespot.

  1. Ben je op zoek naar een keramiek palet, maar net iets anders dan je gewend bent? Dan moet je bij Caitlin Bongers zijn, zij maakt verrassende verf paletten van keramiek in superleuke vormen. Van ovaal tot een halve ronding, en zelfs in de vorm van een maan of wolk. Ook maakt zij hele kleine paletten, dus naar welke kleur, vorm of maat je maar zoek bent, je kijkt je ogen uit bij Caitlin’s creaties!
  2. Suzanna is trots eigenaar van CeramicsbySuzanna, waar zij allerlei servies en gebruiksvoorwerpen maakt met de hand. Ook dus deze mooie verfpaletten, zelfs te personaliseren met je eigen naam! Haar paletten zijn ook te verkrijgen in kleinere formaten, en mocht je een net wat ander idee hebben voor een palet is Suzanna altijd bereid met je mee te denken.
  3. Will Dowden, oprichter van LilianMayWatercolour, is een Engels illustrator en maker van verf paletten. Deze zijn prachtig wit, met zwart gespikkelde coating, wat een erg professioneel en verfijnd effect geeft. Mocht je hier een passend waterreservoir bij zoeken (met inkepingen voor je kwast!), kun je ook bij Will terecht, hoe mooi!

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!