De leukste printproducten voor in jouw webshop

DWCPRINT is een online drukkerij die gespecialiseerd is in digitaal drukwerk. DWCPRINT produceert dagelijks kwalitatief hoogstaand drukwerk: van notebooks en stickervellen tot bedrukte stoffen (6 verschillende soorten). Veel klanten zijn enthousiast, zoals we kunnen opmaken uit zeer goede klantbeoordelingen. We waren daarom nieuwsgierig naar deze drukkerij, en zij wilden ons graag wat meer vertellen over hun grote assortiment.

DWCPRINT: “Van mooie illustraties moeten meer mensen kunnen genieten, niet waar? Dit zal ongetwijfeld één van de redenen zijn geweest waarom jij jouw illustraties besloot te gaan verkopen. In jouw webshop mogen ansichtkaarten natuurlijk niet ontbreken, maar er zijn nog zoveel andere printproducten die een leuke toevoeging zijn aan jouw webshop! DWCPRINT heeft een selectie gemaakt van drukwerkproducten die zeker niet in jouw webshop mogen ontbreken.”

Kaarten drukken, maar dan nét even anders
Er zijn tegenwoordig veel illustratoren die een eigen kaartencollectie verkopen. De vraag is dan: hoe ga ik écht uniek zijn? Uniek zijn doe je natuurlijk deels al met jouw eigen gemaakte illustraties, maar je hebt bij DWCPRINT nog veel meer mogelijkheden om je te kunnen onderscheiden met kaarten drukken. Om te beginnen het papier waarop jij jouw illustraties laat drukken. Ga je voor milieuvriendelijk, een papier met een subtiele glinstering of misschien wel een papiersoort met een bijzondere structuur, zoals bijvoorbeeld Tintoretto Gesso? Ook betreft de bedrukking en afwerking van kaarten zijn er ontzettend veel opties. Zo kun jij jouw kaarten laten bedrukken met witte inkt en goudinkt, maar kun je ook kiezen voor een afwerking met spot-UV of foliedruk. Zo maak je er echte eyecatchers van! Of wat dacht je van kaarten in jouw eigen vorm gestanst en/of een vorm uit jouw kaarten gestanst? Dit kan al voordelig vanaf 1 stuk(s)! Bij DWCPRINT geef je letterlijk en figuurlijk helemaal zelf vorm aan jouw kaartencollectie.

Ga je voor milieuvriendelijk, een papier met een subtiele glinstering of misschien wel een papiersoort met een bijzondere structuur?

Inpakpapier, een cadeautje voor het oog
Een cadeautje is leuk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen. Met jouw illustraties gedrukt op inpakpapier wordt inpakken pas echt een feestje! Inpakvellen bedrukt met jouw illustraties zijn een cadeautje voor het oog en daardoor ontzettend leuk om te verkopen in jouw eigen webshop. Natuurlijk kun je ook jouw eigen bestellingen hier stijlvol in verpakken. Zo zien jouw pakketjes er leuk uit en is de inhoud ook nog eens goed beschermd. Voor het drukken van inpakvellen heb je keuze uit een mooie (witte) silky variant, maar je kunt ook kiezen voor de ambachtelijke uitstraling van kraftpapier. Beide bieden de juiste stevigheid voor het netjes kunnen inpakken van artikelen, maar zijn zeker niet te stug om te vouwen.

Je bepaalt zelf het formaat én de vorm van jouw stickervellen.

Stickervellen met eigen contouren
Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar des te leuker zijn ze om te laten drukken met jouw eigen illustraties: stickervellen. Stickervellen kun je bij DWCPRINT helemaal zelf ontwerpen. Met helemaal zelf bedoelen we ook écht he-le-maal zelf. Jij deelt namelijk jouw eigen stickervellen in met jouw eigen contouren. Daarnaast bepaal je ook helemaal zelf het formaat van jouw stickervellen én de vorm van jouw stickervellen. Dit hoeft dus niet per se vierkant of rechthoekig te zijn, maar kan helemaal in de door jou gewenste vorm worden gesneden.

Kaarten, maar dan een slagje kleiner
Ook kartonnen labels zijn een leuke toevoeging aan jouw assortiment. Cadeaulabeltjes, bloemenkaartjes; je kunt deze kleine kaartjes op ontzettend veel manieren verkopen. Laat ze afwerken met de kenmerkende afgeschuinde hoeken of ronde hoekjes voor een speelse twist en natuurlijk niet te vergeten een boorgat voor het eenvoudig bevestigen van de labels. Jouw kartonnen labels verkopen zich dan vanzelf! Ook voor het drukken van kartonnen labels heb je keuze uit meer dan 20 verschillende papiersoorten. Zo stem je deze dus moeiteloos helemaal af op de rest van jouw collectie.

Kussens, textielposters of misschien wil je er wel etuis van gaan maken? Met bedrukte stof kun je allerlei toffe dingen maken.

Stof bedrukken, voor iets geheel unieks
Bij DWCPRINT kun je, naast papier, ook heel veel andere niet voor de hand liggende materialen laten bedrukken met jouw illustraties. Eén daarvan is stof. Wanneer je kiest voor stof bedrukken, heb je maar liefst keuze uit zes verschillende stoffen. Allemaal van een prachtige kwaliteit. Ook de drukkwaliteit is haarscherp. Drukken op stof kan namelijk tot wel 600 DPI. Bedrukte stof wordt onafgewerkt geleverd. Helemaal klaar om verder door jou afgewerkt te worden. Kussens, textielposters of misschien wil je er wel etuis van gaan maken? Met bedrukte stof kun je allerlei toffe dingen maken. De mogelijkheden zijn ongekend!

Over DWCPRINT
Benieuwd naar het hele assortiment drukwerkproducten of kun je wel extra printspiratie gebruiken? Neem dan eens een kijkje in de webshop.

P.s. wist je dat je bij DWCPRINT ook een gratis SHOWCASE kan aanvragen met alle papiersoorten en afwerkingen? Deze kan je aanvragen via deze link.

Illustraties Gumclub verpakking: Valesca van Waveren
Stickervel: DWCPRINT

> Dit artikel is in samenwerking opgesteld en bevat een affiliatelink

> Ben je ook geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Stuur een mailtje naar hallo@gumclub.nl, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!