Challenge van oktober: portret

challenge_femkedekoninck
challenge_esmeeseptember
challenge_annaj

We hopen dat het goed met jullie gaat! Inmiddels beginnen onze hoofden soms een beetje warrelig te worden van het nieuwe normaal en de verkiezingen. Misschien een beetje zoals het gummige mannetje van Femke de Koninck? Hoe het ook zij: wij zijn ernstig laat dit keer, sorry daarvoor! Er zijn juist zulke leuke beelden gemaakt voor de challenge van oktober: portret, kijk maar eens naar deze drie. Bedankt voor de inzendingen! Wat is er toch veel talent om te ontdekken!

  1. Superleuk deze gegutste portretjes van @femke.dekoninck. Femke is al twee keer eerder in deze challenge uitgelicht. Het mooie gedetailleerde insect en de stad met bloemen waren ook van haar. Overtuigend talent en een ook echt een prachtige instagramfeed.
  2. Het tweede beeld is van Esmee September. Ook haar volgen we al een tijdje met veel plezier. We werden erg blij van de mooie kleuren van het geblokte jasje.
  3. En dan dit motiverende zelfportret van Anna J. Met al dat thuisblijven kunnen we wel wat extra beweging gebruiken. Op de trampoline dan maar! Anna heeft vast hoog plafond.

Heerlijke inzendingen dus, en ook voor deze maand is er natuurlijk weer een. We hebben er al een paar mooie zien langskomen!

De challenge van volgende maand is namelijk: paddestoelen

Dit jaar is een uitzonderlijk goed paddestoelenjaar, dus inspiratie genoeg!

Als je meedoet met onze challenge voeg dan de hashtags #gumclubchallenge toe aan je beeld of tag @gumclub.nl. Begin december laten wij dan onze drie favoriete inzendingen zien. Hier op onze site, op instagram en op onze facebook pagina.

Steun jij ons al?

Wij zijn heel blij met onze gumclub en de artikelen die we voor jullie kunnen maken en schrijven. Dankzij jullie houden we de site in de lucht en blijven we hier alles voor jouw illustratie inspiratie delen.

Doneer vrijblijvend een bedrag dat jij de Gumclub gunt en we gummen nog lang en gelukkig verder.

Natuurlijk, ik steun jullie graag!